Toptracer range

Vad är Toptracer?

Med Toptracer Range kan du se dina slag både i verkligheten och på en skärm framför dig, ett fantastiskt sätt att utveckla ditt golfspel. Toptracer monitorer finns på 40 platser hos oss och ingår i hinkpriset. Samt 10 platser på taket med Topracer mobil

Nedan finner du instruktioner på hur du använder det i din träning.

Toptracer range

Introduktion, så gör du

Se dina slag på skärmen

Toptracer app

Ladda ner Toptracer range appen från AppStore eller Google Play. Öppna appen och läs in QR koden på skärmen så kommer ditt namn upp på skärmen. Är ni flera som ska spela så logga in alla med QR kod eller skriv bara namn. Nu är det bara att köra!

 

Drop-in-plats eller egen spelstudio under tak?

Vi har drop-in på våra rangeplatser. Men du kan också boka en av våra spelstudios om du vill spela en runda golf med dina kompisar i en mysig, avskild miljö, eller träna i lugn och ro och ha en garanterad plats med Toptracer och infravärme.  I våra spelstudios slår bollen ut på rangen och ser allt på skärmen. Här kan alla följa slag och spelet på en storskärm och snabbt spela en runda oavsett väder. Du bokar studion per timme och ni kan vara upp till 4 personer per studio. Hyran för studion är endast 100 kr/timme + bollar .

Välkommen till en mysig miljö med tak, infravärme och sittplatser!

 


Boka spelstudio här

 

Laddar…