Golfkurser

Vilken kurs vill du gå?

Vi erbjuder golfskola med golfutbildning, nybörjarkurs, prova på golf kurs, privatlektioner som genomförs under hela säsongen – kvällskurser, helgkurser och intensivkurser.


Nybörjarkurs

Kursen för dig som vill börja lära dig spela golf! Du lär dig de grundläggande av både de praktiska och teoretiska. Vi vill med denna kurs erbjuda dig en bra och nyttig start på din golf.

Praktiskt innehåll: Vi går bla. teoretiskt igenom följande: -Grundslagen: putt, chipp, pitch och drive -Klubbtyper: Putter, Järn och Trä -Spelytor: Green, fairway, ruff, bunker och tee

Teoretisk innehåll: Vi går bla. praktiskt igenom följande: -Spelets idé och spelformer -Regler och etikett -Scorekort och handicap

Läs mer om kursen samt anmälan


Introduktionskurs – Prova på golf

Testa om golf är något för dig. Var med på en introduktionskurs i golf på två timmar med en kort fikarast i mitten.

Vi går igenom tekniken för sving och putt, samt lite om hur du kan komma igång med golfen, medlemskap, regler och annat du undrar över. Lån av klubbor och bollar ingår i kursen – se bara till att ha stadiga skor (typ träningsskor) och kläder som passar för vädret och aktiviteten. Vi har många platser under tak så vi står skyddade om det regnar!

Läs mer om kursen samt anmälan

Anmäl dig här

OBS! Vid bokning använd Visa eller Mastercard! Vid bokning via Payson fungerar inte American Express även om deras logo finns med!

 

Laddar…