Golfkurser

Vilken kurs vill du gå?

Vi erbjuder golfskola med golfutbildning som golfkurser, nybörjarkurs, gröntkortkurs, prova på golf kurs, privatlektioner som genomförs under hela säsongen – kvällskurser, helgkurser och intensivkurser.


Nybörjarkurs – Grönt kort

Kursen för dig som vill börja lära dig spela golf! Du lär dig de grundläggande av både de praktiska och teoretiska. Vi vill med denna kurs erbjuda dig en bra och nyttig start på din golf.

Praktiskt innehåll: Vi går bla. teoretiskt igenom följande: -Grundslagen: putt, chipp, pitch och drive -Klubbtyper: Putter, Järn och Trä -Spelytor: Green, fairway, ruff, bunker och tee

Teoretisk innehåll: Vi går bla. praktiskt igenom följande: -Spelets idé och spelformer -Regler och etikett -Scorekort och handicap

Läs mer om kursen


Introduktionskurs – Prova på golf

Testa om golf är något för dig. Var med på en introduktionskurs i golf på två timmar med en kort fikarast i mitten.

Vi går igenom tekniken för sving och putt, samt lite om hur du kan komma igång med golfen, medlemskap, regler och annat du undrar över. Lån av klubbor och bollar ingår i kursen – se bara till att ha stadiga skor (typ träningsskor) och kläder som passar för vädret och aktiviteten. Vi har många platser under tak så vi står skyddade om det regnar!

Läs mer om kursen


Bättre bollträff

Genomgång av grepp, uppställning, bollplacering, balans, sikte och sving, vi tränar på olika tekniker för bättre bollträff! ”Sluta duffa och toppa” Anmälan längst ner på denna sida

Kostnad: 250:-
Max antal deltagare: 8 st
Min antal deltagare: 4 st
Klubbor: Alla klubbor


 Slå längre/Driverteknik

Vill du slå längre? Anmäl dig då till vår Slå längre kurs! Hur skapar vi ökad hastighet i klubban? Vilka tekniker använder proffsen? Hur påverkar vi bollflykten (Draw / Fade)? Hur viktig är utrustningen? Svar vi har!  Anmäl dig idag för garanterad plats! Tony Guelli tillsammans med Mathias Johansson PGA-Tour Player.

Anmälan längst ner på denna sida

Kostnad: 750:-
Max antal deltagare: 15 st
Min antal deltagare: 4 st
Klubbor: Driver
Syfte: Sätta fart på klubban, Bättre teknik med drivern!


GoFrendly (endast för GoFrendly)

GOLF – är det något för dig? Testa söndag 18 oktober för bara 300kr på Kista Golfcenter!

Var med på en introduktionskurs i golf på två timmar med en fikakarast. Vi går igenom tekniken för sving och putt, samt lite om regler, medlemskap och annat du undrar över. Lån av klubbor och bollar ingår i kursen, se bara till att ha stadiga skor (typ träningsskor) och kläder som passar för vädret och aktiviteten. Vid regn finns det gott om plats under tak.

Kista Golfcenter är en golfträningsanläggning, en driving range, som ligger i Hägerstalund i norra Stockholm och är öppen för alla. Du kommer hit med tunnelbana, buss eller bil. Driving rangen har 75 utslagsplatser, 3 greener, 40 platser under tak och Toptracer som ingår i hinkpriset.

Datum: 18 okt kl 11 eller kl 14 (kursen är 2 tim)

Kostnad: 300:-

Anmälan: Anmälan gör du här nedanför. Boka in dig så snart du bestämt dig, vissa kurser blir fulla snabbt. Obs! Vid avbokning senare än fem dagar innan kursstart återbetalas ej avgiften. Minimun 6 personer för att kursen ska bli av.

Anmäl dig här

OBS! Vid bokning använd Visa eller Mastercard! Vid bokning via Payson fungerar inte American Express även om deras logo finns med!

 

Laddar…