Om Kista Golfcenter

Kista Golfcenter (Kista Golf) är en golfträningsanläggning – en Driving Range med 75 utslagsplatser, 4 greener, 40 platser under tak, samtliga med Toptracer (som ingår i hinkpriset) samt 10 platser till på taket med Toptracer mobil. Svingstudio med Trackman för utprovning av klubbor och lektioner. Vi har erfarna golftränare och erbjuder olika nivåer på golfkurser.

Kista Golf är beläget i den norra delen av Kista, 15 min från Stockholm City och på gångavstånd från Akallas tunnelbana. Du hittar oss ett stenkast från vägen mot Barkarby, en dold oas och en perfekt plats för dig som vill träna din golf.


Range med Toptracer

Med Toptracer får du återkoppling på dina slag och kan träna effektivt. Du ser hur bollen flyger, bollhastigheten och den totala längden på varje slag. Du kan också spela banspel (25 banor) t.ex Ullna och Bro Hof,  själv eller med dina kompisar. Toptracer är den senaste tekniken inom golf, den man ser på golfsändningar på TV. Det roliga sättet att träna, tävla och spela på rangen!

Driving Rangen har 75 utslagsplatser med bra bollar och mattor, 4 greener och en träningsbunker. 40 platser är under tak med infravärme och Toptracer -skärmar.

 


Spelstudio

Vill du spela en runda golf med dina kompisar så passar en av våra spelstudios bra. Där slår ni bollen ut på rangen och ser allt på stora TV skärmen. Spela en fyrboll på några av Sveriges bästa banor t ex Bro Hof Stadium och Ullna. Även klassiska banor som St:Andrews och Pebble Beach och över 20 banor till finns att välja på.


Bunker

Ta med din sandwedge så kan du träna riktiga bunkerslag till en green med olika flaggor. Passa även på att träna pitchslag från gräset omkring bunkern från upp till 80 meter.


Putting green

Vi har tre greens där man kan träna putting och chipping. En med riktigt gräs och en med konstgräs framför serveringen.