Om Kista Golfcenter

Kista Golfcenter (Kista Golf) är en golfträningsanläggning – en Driving Range med 75 utslagsplatser, 4 greener, 40 platser under tak. Kista Golf ligger i framkant med golfteknologi som t ex Toptracer som finns på 30 av våra platser. Svingstudio med Trackman för utprovning av klubbor. Vi har erfarna golftränare och erbjuder olika nivåer på golfkurser.

Kista Golf är beläget i den norra delen av Kista, 15 min från Stockholm City och på gångavstånd från Akallas tunnelbana. Du hittar oss ett stenkast från vägen mot Barkarby, en dold oas och en perfekt plats för dig som vill träna din golf.


Range med Toptracer

Med TopTracer får du återkoppling på dina slag och kan träna effektivt. Du ser hur bollen flyger, hastigheten på klubban och den totala längden på varje slag. Du kan också gå en match på t.ex Ullna på Toptracer med dina kompisar. TopTracer är den senaste tekniken inom golf, den man ser på golf sändningar på TV. Det roliga sättet att träna, tävla och spela på rangen!

Driving Rangen har 75 utslagsplatser med nya mattor, 2 putting greens och en träningsbunker med green. 30 platser är under tak med infravärme och TopTracer TV skärmar. Vi är den första TopTracer rangen i Sverige!

 


Spelstudio

Vill du spela en runda golf med dina kompisar bokar du en av våra spelstudios. Där slår ni bollen ut på rangen och ser allt på stora TV skärmen. Spela en fyrboll på några av Sveriges bästa banor t ex Bro Hof Stadium och nya Ullna. Även klassiska banor som St:Andrews och Troon finns att välja. Att spela 18 hål på en timme i ett privat rum är både kul och bra träning!


Bunker

Ta med din sandwedge så kan du tränar riktiga bunkerslag till en green med olika flaggor. Passa även på att träna pitchslag från gräset omkring bunkern från 50 meter. Närspelet är lika viktigt att blir bra på som det långa spelet.


Putting green

Vi har två greens där man kan träna putting och chipping. En med riktigt gräs och en helt ny med konstgräs som är snabb och ondulerad. Kul att tävla i puttning med kompisar över lunchen.