Våra instruktörer


TONY GUELLI

Som PGA utbildad instruktör och klubbmakare har jag stora kunskaper om svingen. Jag inser hur viktigt samspelet mellan sving och utrustning är och hur dom påverkar varandra. Jag vågar påstå att jag vet vad som krävs för att göra din golf bättre.

Min svingfilosofi bygger på enkelhet och förståelse, att göra det enkla är oftast det svåra. Vi krånglar till det i onödan och enkelhet är vad min utbildning bygger på. Vi är alla olika med olika fysiska förutsättningar och därför ska vi träna olika.

Förutsättningar till bättre golf bygger på en gemensam förståelse för vad vi ska utföra. Några påverkningsgrunder är; Hur och vad sätter fart på klubban? vilka ”motorer” har vi att tillgå? orsak och verkan, hur påverkas och hur påverkar vi bollflykten?

Välkommen till bättre golf!

Kontakt & Boka lektioner

Telefon: 070-6398070
www.golfperformance.se 

 


SANDRA WESTERDAHL

Sandra Westerdahl heter jag och går in i min 23:e säsong som golftränare.  Att utbilda alla kategorier av golfare är en stor passion i mitt liv. Min pedagogik är enkel och för mig handlar det om att hitta små enkla nycklar som du lätt kan ta till dig och på direkten känna att du lyfter ditt golfspel!

Jag ser fram emot att möta dig på Kista Golfcenter och jag kan lova dig att vi kommer ha kul ihop!

Läs gärna mer om mig på min hemsida www.sandrasgolf.se

Ni möter mig främst på tisdagarna på Kista Golfcenter!

Kontakt & Boka lektioner

0704-32 17 72

sandra@sandrasgolf.se

www.sandrasgolf.se


KLAS SJÖGREN

PGA CLUB PROFESSIONAL

Klas har spelat golf i över 30 år och jobbat som tränare i 17 år. Erfarenheter från David Leadbetter academy som är i framkant i världen när det gäller golf instruktion. Klas ger privatlektioner på Kista Golf.

Kontakt & Boka lektioner

Telefon: 0708-584646
www.klasgolfacademy.se